Hlavní obsah
Článek

Rozvodové řízení slavného hereckého páru Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) se zastavilo. Tvrdí to alespoň někteří přátelé těch dvou, kteří se s tím zároveň svěřili i časopisu US Weekly. Jeden z jeho zdrojů totiž prohlásil: „Rozvod je u konce. Neudělali nic, aby to za těch několik měsíců posunuli trochu dopředu a nikdo už si nemyslí, že do něj někdy půjdou.“

Hlavním důvodem pro zastavení soudního řízení v této záležitosti je fakt, že Brad šel do sebe, a navíc si v květnovém rozhovoru pro magazín GQ veřejně 'posypal hlavu popelem'. Za manželskou krizi přijal odpovědnost a přiznal se, že za prakticky všemi jejich neshodami byl jeho alkoholismus.

Přítelkyně Angeliny zase americkému magazínu prozradila, že Bradův slib, že se změní, herečkou skutečně pohnul. Prý tvrdila, že skutečně uvažuje o tom, že by ho vzala zpět, pokud dokáže, že se o rodinu chce opravdu svědomitě starat. Brad přestal pít a je nyní už docela dlouhou dobu střízlivý, aby se o to pokusil. Prý to je také vlastně to jediné, co po něm Angelina kdy chtěla.

Další 'zasvěcený' zdroj tvrdí: „Každý si myslí, že se k sobě vrátí. Nikoho by nepřekvapilo, kdyby oznámili že se to snaží vyřešit jinak.“ Podle něj jde v tomto případě hlavně o to, co bude nejlepší pro jejich děti. Když si Brad povídal s reportéry magazínu GQ, připustil, že jeho pití je problém a musí změnit svůj rodičovský přístup. Zároveň přiznal, že chodí na terapii. Když se v červnu stavil na party hudebního festivalu Glastonbury v Somersetu na jihozápadě Anglie, nedotkl se Brad prý ani kapičky alkoholu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám