Hlavní obsah
Článek

Když se Angelina Jolie (48) rozhodla strávit nedělní večer v restauraci, doprovod měla dokonalý. Ve svátek všech matek ji doprovodil její dospívající syn Pax. V jeho doprovodu byla herečka úplně jiná, než ji známe z fotografií posledních měsíců, kdy prožívala stres kolem rozchodu s manželem Bradem Pittem. Její tvář byla zvláštním způsobem vyklidněná, jako by Angelina ani nebyla z tohoto světa.

Eleganci, kterou má v sobě od pánaboha, potvrdila svým otfitem. Zatímco Pax si vykračoval v pohodlném volnočasovém oblečení, Angelina pro večeři v luxusní restauraci Beauty & Essex zvolila jednoduché rovné černé šaty s krajkovým svrškem a rukávy. Její štíhlou postavu nesly špičaté střevíce na vysokém podpatku. Až temný vzhled s minimem make-upu a tlumivou rtěnkou rozčísla diva alespoň tmavě rudou barvou nehtů.

Pax je v pořadí třetím ze šesti dětí, které Angelina má. V roce 2007, kdy jej osvojila ve Vietnamu, doplnil Madoxe (15) a Zaharu (12) z předchozích adopcí. Angelina má také tři biologické děti s Bradem Pittem. Desetiletou Shiloh a a osmiletá dvojčata Vivienne a Knoxe. Slavný pár o rozvodu informoval na podzim loňského roku, tedy dva roky od chvíle, kdy formálně vstoupil do manželství. Teprve nedávno se rozhodl Brad Pitt (60) ukončit spekulace o tom, co bylo za rozpadem jejich vztahu, a přiznal se, že hlavním důvodem byl jeho alkoholismus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám