Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Rozvod svého času nejobdivovanějšího hollywoodského páru se podepsal na vizáži bývalých hvězd. Strhaná není jen Angelina Jolie (48), ale také Brad Pitt (60) výrazně zhubl a zestárl.

Dříve spolu slavní manželé ochotně pózovali na červených kobercích, ale poté, co vzájemná láska přešla v boj o šest dětí, herci příliš o pozornost nestojí. Angelina je k vidění jen vzácně v souvislosti se svými bohulibými aktivitami, Brad Hollywood neopustil, ale stále více se angažuje jako producent.

Populární herec si naposledy zahrál s Marion Cotillard (48) ve filmu Spojenci, který dorazil do kin krátce poté, co Jolie podala žádost o rozvod. Brad tehdy musel své pracovní závazky naplnit a film propagoval po celém světě, přestože mu nebylo moc do úsměvu.

Už na únorovém udílení Zlatých glóbů bylo zřejmé, že bývalý idol ztrácí svou muskulaturu. Důsledky stresu na něm byly znát i na losangeleské premiéře filmu Ztracené město Z. Brad si v něm měl původně zahrát postavu, již nakonec ztvárnil Charlie Hunnam. U dobrodružného snímku zůstal alespoň jako producent. Pitt je v tomto oboru velmi úspěšný. Jeho společnost Plan B se podílela na oscarových filmech 12 let v řetězech a Moonlight.

Reklama

Další články

Načítám