Hlavní obsah
Článek

V minulosti Angelina Jolie (48) rozdávala úsměvy na červeném koberci a společně s Bradem Pittem byli vnímáni jako nejspokojenější hollywoodský pár. Po šťastných letech ovšem přišlo odcizení a herci spějí k rozvodu.

Loni se spolu Angelina a Brad ve společnosti prakticky neobjevili, a když předloni propagovali společný film U moře, bylo zřejmé, že láska z jejich vztahu vyprchala. Když Jolie letos v září podala žádost o rozvod, nebylo cesty zpět.

Představitelka Lary Croft si prosadila svěření všech šesti dětí do své péče a nejspíš chce dokázat, že je lepším rodičem než Brad Pitt (60). Zatímco Angelina strávila vánoční svátky se všemi svými potomky v americkém Coloradu, její stále ještě manžel byl sám.

Děti jsou pro herečku důležitější než kariéra. Udělala by pro ně vše, co jim na očích vidí. Během zimní dovolené dceři Shiloh a synu Knoxovi dokonce dopřála zmrzlinu, což by kdejaká jiná maminka považovala za přinejmenším nevhodné. Podstatné je, že se na tváři Angeliny po dlouhé době konečně objevil úsměv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám