Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co vyšlo najevo, že zdánlivě dokonalý hollywoodský pár Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48) se rozpadl, na světlo světa postupně vycházely i další šokující zprávy. Jedna z nich informovala o údajném napadení nejstaršího syna páru, patnáctiletého Maddoxe, jeho otcem Pittem.

Vyšetřování však násilí na chlapci, ke kterému mělo dojít na palubě soukromého letadla v září v Pittově opilosti, neprokázalo. To je pro herce dobrá zpráva, zatím bohužel jediná v celé rozvodové kauze.

Šest dětí (vedle Maddoxe ještě nyní dvanáctiletého Paxe, jedenáctiletou Zaharu, desetiletou Shiloh a osmiletá dvojčata Knoxe a Vivienne), které s Jolie vychovával, zůstane v péči matky. Pittova žádost o střídavou péči ‚nedopadla‘ a herec děti bude moci pouze navštěvovat.

V týdnu se Brad Pitt vůbec poprvé od oznámení rozvodu objevil ve společnosti. S Julií Roberts dorazil na soukromé promítání dramatu Moonlight.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám