Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Letošní rok hollywoodským párům moc nepřeje. Nejprve rozvodem překvapili Johnny Depp (60) s Amber Heard (37), pak svět šokoval krach manželství Brada Pitta (60) a Angeliny Jolie (48), po němž se k odloučení rozhodli i Liev Schreiber (48) a Naomi Watts (47).

Herečtí kolegové se poprvé jako pár objevili v roce 2005 na premiéře filmu King Kong, kde Naomi ztvárnila hlavní roli. O dva roky později došlo na zásnuby, které se poněkud protáhly. Nyní je zřejmé, že se herečka snubního prstýnku nedočká ani po devíti letech.

„Během uplynulých měsíců jsme došli k závěru, že nejlepším řešením pro naši rodinu bude, když přestaneme tvořit pár,“ sdělili v prohlášení herci, kteří spolu mají devítiletého Sashu a sedmiletého Samuela. „Náš vztah vstupuje do nové fáze, v níž se chceme oba s láskou, úctou a přátelstvím podílet na výchově našich dětí,“ tvrdí Naomi a Liev.

K oznámení rozchodu došlo nečekaně pouhé dva týdny poté, co se herci spolu objevili na festivalu v Torontu, kde propagovali boxerské drama The Bleeder, v němž si zahráli manželský pár. Na premiéře pózovali ruku v ruce a nic nenasvědčovalo tomu, že by se jejich vztah chýlil ke konci.

Reklama

Další články

Načítám