Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vážné obvinění herce Brada Pitta (60), který prý měl na palubě soukromého letadla napadnout své děti, má už jasnější obrysy. Angelina Jolie (48) prý podala žádost o rozvod konkrétně po konfliktu Brada Pitta s adoptivním synem Maddoxem (15).

Podle serveru TMZ.com se Pitt a Jolie hádali a do jejich sporu se vložil právě Maddox, který se zastával matky. Herec se posléze měl na chlapce vrhnout a fyzicky ho napadnout. Situace měla být navíc vyhrocena, protože byl Brad opilý.

Hollywoodského herce kvůli incidentu vyšetřuje FBI a k dětem momentálně nemá přístup. Pitt jakékoliv fyzické násilí na dětech odmítá. Zdroje amerického webu se shodují v tom, že děti káral pouze verbálně, ale nikdy se na nich ani v minulosti nedopustil násilí.

Jolie se však konflikt v letadle hodil do krámu. Podle jiných zdrojů byl rozvod slavného páru na spadnutí a Jolie jen čekala na finální impuls, a tak jí hádka na palubě letadla přišla vhod.

Ač chce Angelina děti do výhradní péče a nyní se k nim Brad nesmí přiblížit, v budoucnu by prý herečka chtěla, aby děti navštěvoval a zůstal mezi nimi pěkný vztah. Zatím to ale na happyend moc nevypadá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám