Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Situace kolem rozvodu nejslavnějšího páru Hollywoodu se přiostřuje. Do případu se nezapojují jen hlavní aktéři Angelina Jolie (48) s Bradem Pittem (60) a jejich právníci, ale nově také žena, která měla ještě donedávna na starost výchovu jejich šesti potomků.

Magazín In Touch přišel s údajnou zpovědí jedné z bývalých chův, kterých ještě nedávno bývalo šest - pro každé dítě jedna. Zatímco Jolie věnuje spoustu času a energie návštěvám uprchlických táborů a své humanitární práci pro OSN, každodenní rutina v domě se třemi adoptovanými a třemi biologickými potomky se prý mění v anarchii.

Bývalá zaměstnankyně páru promluvila, jak to v domě běžně chodilo. Děti prý neustále klejí a perou se, nejvíc nerudní jsou Pax s Maddoxem. Druhý jmenovaný navíc měl už v devíti letech pít víno a jezdit autem na pozemku rodičů. Mezi hračky dětí patří například sbírka dýk.

„Nemají nad těmi dětmi žádnou kontrolu. Uprostřed noci seběhnou dolů a budí rodiče se snahou dostat se jim do postele,“ říká.

Kromě šesti chův byl stálým zaměstnancem domácí učitel a ještě kuchař, jelikož Jolie se nikdy netajila skutečností, že nevaří a že jediné, co umí připravit, je miska cereálií.

Letos ovšem nastala změna, Angelina udělala chůvu na plný úvazek ze svého bratra Jamese Havena, jemuž prý mělo plynout deset procent z jejích výdělků. Počet chův se měl snížit na dvě plus domácí učitele. Děti totiž nikdy nenavštěvovaly školu. Jediný Maddox před pěti lety chodil do francouzského lycea v Los Angeles, ale ne příliš dlouho.

Angelina ale údajně poslední dobou měla v plánu děti do školy zapsat, aby se trochu ‚socializovaly‘. I Bradovi, který kdysi sám přiznal, že u nich panuje chaos od rána do setmění, to přišlo jako dobrý nápad. Ten je zároveň prý jediný, kdo se děti pokouší zkrotit. Nyní ovšem za svou snahu udržet alespoň trochu disciplíny čelí vyšetřování policie kvůli údajnému napadení dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám