Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Sexy archeoložka, která je ženskou obdobou Indiany Jonese, se vrátí na filmové plátno. Místo Angeliny Jolie (48) jí však svou tvář a tělo propůjčí vycházející hvězda Daisy Ridley (31).

Dřívější hollywoodská sexbomba si Laru Croft zahrála hned dvakrát v akčních dobrodružstvích, která do kin dorazila v letech 2001 a 2003. Teď už je ovšem z Angeliny šestinásobná matka s režisérskými ambicemi, jejíž křehounká postava by selhala při první fyzicky náročnější scéně.

Producenti se tak poohlédli po náhradnici a do oka jim padla teprve třiadvacetiletá Daisy Ridley, která se díky trháku Star Wars: Síla se probouzí zařadila k nejnadějnějším herečkám své generace. Hvězda třetího nejúspěšnějšího filmu celé historie připustila, že jí byla role Lary Croft nabídnuta, a čeká, až se projekt pohne kupředu.

Zatímco fanoušci Star Wars jásají, řada komentářů se do Daisy naváží kvůli její dívčí postavě. Obdivovatelé původní Lary Croft se totiž odmítají smířit s tím, že by ikona z počítačové hry Tomb Raider mohla mít plochý hrudník.

K nové Laře Croft prozatím neexistuje ani scénář, ale ujmout by se jí chtěl švédský režisér Roar Uthaug, který na sebe letos upozornil katastrofickým filmem Vlna.

Je Daisy Ridley dobrou nástupkyní Angeliny Jolie?
Ano, je to skvělá volba
14,8 %
Ne, s Angelinou se nedá srovnat
85,2 %
Celkem hlasovalo 28497 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám