Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Denisa Nesvačilová (32) se rozhodla prolomit mlčení a okomentovat svůj nový vztah. Ten navázala se scenáristou a režisérem Petrem Kolečkem (40), s nímž v létě na Moravě natáčela seriál Pálava. Kolečkovou dosavadní partnerkou byla modelka Aneta Vignerová (36).

Zatímco Kolečko uvedl, že vztah s Vignerovou dlouhodobě nefungoval a oba byli nešťastní, modelka to vidí jinak. „Musím říct, že to byla pořádná kudla do zad. Petr ukončil náš vztah toto pondělí. To, že má Petr poměr, mi oznámil asi dvě hodiny před tím, než se to objevilo v novinách,“ řekla Aneta Super.cz.

Že měli s partnerem ve vztahu problémy, nezastírala. „Ale problémy jsou od toho, aby se řešily. A tím nemyslím rozchodem a novým poměrem. Jsme máma a táta, máme syna,“ říká maminka dvouapůlletého Jiříka.

Nyní se ke vztahu vyjádřila také Nesvačilová, která řekla, že jde o velmi čerstvou záležitost a že do něj oba vstupovali svobodní.

„Mezi mnou a Petrem to trvá doslova pár dnů, jsem proto velmi překvapená, kolik pozornosti naše rodící se křehká láska vzbuzuje. Oba jsme do vztahu vstupovali jako svobodní lidé, nikomu se nestala žádná křivda,“ řekla herečka Showtimu na své domovské televizi CNN Prima News.

Reklama

Další články

Načítám