Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co se v pondělí provalilo, že herečce Pavle Tomicové (61) po devatenácti letech manželství přebrala manžela Ondřeje Malého její kamarádka ze seriálu Slunečná Kristýna Kociánová (39), a je s ním dokonce těhotná, přichází další šok. Hvězda seriálu Slunečná Denisa Nesvačilová (32) údajně není tak single, jak Super.cz před dvěma týdny tvrdila.

"Ani teď nemám, kde ho (muže) potkat. Herce nechci, ti jsou fajn kamarádi, ale doma bych herce nechtěla. Kameramana taky ne. Oni všechno vidí, probudit se nenamalovaná vedle kameramana nechceš. A zvukaře taky ne, na to moc mluvím. S produkčním jsem chodila, ale dalšího zajímavého jsem nenašla," řekla Super.cz Nesvačilová s tím, že ani na natáčení tak nemá šanci vztah navázat.

Podle informací Extra.cz se ale nově víc než přátelí se scenáristou Petrem Kolečkem (40). Jejich blízký vztah prý začal během letního natáčení seriálu Pálava. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby Kolečko nebyl partnerem modelky Anety Vignerové (36), která s ním vychovává syna Jiříčka.

Blízká přítelkyně páru se pro Super.cz vyjádřila takto: "Aneta a Petr mají už delší dobu problémy, neklape to, a když se potkal s Denisou na natáčení Pálavy, padli si do noty," řekl Super.cz zdroj.

Aneta Vignerová je momentálně u své rodiny v Havířově. A je jasné, že zřejmě prožívá velmi těžké životní chvíle.

Reklama

Další články

Načítám