Hlavní obsah
Článek

Měla tu čest uzavírat vůbec první přehlídku Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. Aneta Vignerová (36) už se po porodu syna Jiříčka objevila na mole, vůbec poprvé ale znovu pracovala se svým dvorním návrhářem Michaelem Kováčikem. „Naše spolupráce je postavena na přátelské bázi. Její přítomnost mě minimálně podvědomě uklidňuje,“ svěřil se nám Michael, který odprezentoval kolekci s názvem Story Telling.

Zatímco všechny modelky šly přehlídku s obvyklým drsným výrazem, bývalá královna krásy se nemohla na mole ubránit úsměvu. Bylo vidět, že si momenty na improvizovaném mole v prostorách bývalých pražských jatek užívá. „Pracovala jsem po dvou letech s Míšou. Souznila jsem s módou. Užívala jsem si každý moment. Bylo to skvělé,“ uvedla Vignerová.

Kráska se v minulosti nikdy nebránila vynést velmi výrazné modely. I tentokrát hrozilo, že v černých košilových šatech vykoukne z hlubokého propínacího výstřihu poprsí. „Hrozilo, že mi odletí prsa do strany. Rozhodli jsme se, že nebudeme nic podlepovat. Ten model byl koncipovaný takto volně a nechtěla jsem to měnit,“ říká Aneta Vignerová a jedním dechem dodává: „Prostě jsem to riskla.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám