Hlavní obsah
Článek

V únoru se modelka Aneta Vignerová (36) stala maminkou syna Jiříčka a zpět do vod modelingu po hlavě skákat nehodlá. Věnuje se rodině a mateřským povinnostem. Výjimku udělala kvůli charitativnímu kalendáři, jehož výtěžek pomůže velmi nemocné holčičce. "Od doby, co jsem sama matkou, jsou pro mě tyhle věci mnohem citlivější," řekla Super.cz Aneta.

Svůj snímek nafotila s tanečníkem Michalem Štípou. "Ráda jsem zkusila zase něco nového a spojila se s umělci. S fotografem jsem již fotila, tak to byla také jedna z jistot, proč kalendář podpořit, aby byl výsledek stoprocentní. Takže budu jen doufat, že se podaří vybrat peníze, které pomůžou. Těžká doba je teď pro všechny, ale věřím, že tenhle krásný projekt lidé přesto podpoří," je přesvědčena Aneta.

Kalendář kosmetické firmy, s níž Aneta roky spolupracovala, a jehož dalšími tvářemi jsou Jan Saudek, Jana Stryková, Tatiana Kovaříková nebo Bára Nesvadbová (49), by měl prostřednictvím fondu Be Charity pomoci malé Emičce Hoškové z Českých Budějovic.

Ta trpí onemocněním zvaných Pelizaeus-Merzbacher syndrom. Musela být krmena sondou zavedenou přes břišní stěnu rovnou do žaludku. Děvčátko také trápí silný reflux, špatně prospívá a musí být dokrmováno nutridrinky. V budoucnu Emičku čeká komplikovaná operace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám