Hlavní obsah
Článek

Modelky, které bývají extrémně štíhlé, často v těhotenství naberou mnohem víc než "běžné" ženy. "Také jsem to tak slyšela a sama jsem typický příklad. Já přibrala pětadvacet kilo a byla jsem velká opravdu všude. Užívala jsem si, že se můžu pořádně najíst, když jsem se celý pracovní život hlídala," svěřila Super.cz Aneta Vignerová (36).

Syn Jiříček se jí narodil před třemi měsíci a část z těhotenských kil už má dole. "Tedy dvanáct je dole a druhá půlka ještě chybí. Ale nehrotím to, jde to zatím plynule tak nějak samo. Po císařském řezu jsem nemohla dlouho ani cvičit, takže moje jediná fyzická aktivita byla s malým. Necvičila jsem ani před porodem, jednak proto, že jsem měla těhotenství rizikové, ale sportu jsem stejně nikdy moc nedala," vysvětlovala.

Protože ale spoluvytváří knížku o svém těhotenstí a mateřství, už se do toho chystá šlápnout. "Budu cvičit s trenérem a zkouším i další věci, různé hubnoucí procedury a zeštíhlující a zpevňující krémy," upřesnila s tím, že klidně může začít i s dietou, protože syna už nekojí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám