Hlavní obsah
Článek

Už se stalo tradicí, že kolekci Michaela Kováčika předvádí v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku vždy jeho dvě múzy Češka Aneta Vignerová (36) a Slovenka Karolína Chomisteková. Druhá jmenovaná přehlídku zahajovala, ta první zase ukončovala.

Talentovaný návrhář nejkrásnější Češku roku 2009 zahalil do snového couture modelu. Šaty na první pohled působily poměrně cudně, pod vahou světel reflektorů na přehlídce ale modelce prosvítalo levé ňadro. O své částečné nahotě Vignerová původně nevěděla.

„Zkoušela jsem šaty až včera na poslední chvíli. Všimla jsem si, že budu mít odhalený zadek. Jelikož jsem ty šaty neviděla na světle, tak jsem netušila, že mi poleze taky prso,” smála se po přehlídce Vignerová a jedním dechem dodala: „Tento prvek tam patří. Ty šaty jsou vkusné a nositelné,” říká Aneta.

Anetu tím pádem nerozhodilo, že v hledišti sedí její přítel Petr Kolečko (40), který na přehlídku do pražské Invalidovny přivedl i svou maminku. „Jsem na ni pyšný. Vypadala ze všech holek nejlépe,” komentoval vystoupení partnerky scenárista seriálu Most Petr Kolečko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám