Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku vztahu jsou milenci snad pokaždé přesvědčení, že jejich vztah bude trvat věčně. Když začala Aneta Vignerová randit se scenáristou Petrem Kolečkem, byla si jistá, že se nejedná jen o obvyklé omámení smyslů, ale že konečně potkala parťáka na celý život.

„Pořád to platí a vztahem jsem si stále víc jistá. „Asi bych na začátku čerstvého vztahu nehlásala do světa, jak jsem šťastná. Bylo to přirozené a je to ve mně pořád,” říká nejkrásnější Češka roku 2009.

Aneta a Petr se spolu snaží trávit co nejvíce času. Absolvovali několik výletů, ale na společné dovolené spolu ještě nebyli. Byť se vídají velmi často, tak na společné bydlení prý ještě není vhodná doba. „Jsme spolu často, ale nebydlíme spolu. Každý máme své zázemí, své teritorium, a to je taky prima,” říká spokojeně.

Modelka a filmař začínají vzájemně poznávat své profese. „Já jeho tvorbu znám. Nejsem ten typ, který by potřeboval chodit vysedávat mezi herce. Až bude mít nějakou premiéru, tak ho ráda doprovodím,” říká Aneta, která svého chlapce vyvedla už na pražský týden módy. „Byl fashion week, a tak jsem mu chtěla ukázat, jak to chodí. Spousta umělců má modelky zaškatulkované a vůbec netuší, že u nás můžou být tak hezké akce. Ukázala jsem mu, že se jako modelky můžeme mít hezky,” vysvětluje Aneta Vignerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám