Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Potrpí si na vše výrazné. Karlos Vémola (38) vlastní velká auta, obří psy, robustní náramkové hodinky, po svém boku má vždy vyzývavé partnerky a stejně extrémní musí být i jeho šatník.

Když si tedy nechal šít obleky na míru ve známém krejčovství, jehož tváří byly například Monika Marešová (43), Aneta Vignerová (36) či Muž roku 2016 Miroslav Dubovický, sahal po těch nejvýraznějších látkách a doplňcích. „Nejde mi ani tak o to, abych byl vidět, ale chci něco, co nikdo nemá a aby to bylo vkusné a pěkné,” říká Terminátor Vémola.

Pro Vémolu je důležité, jak vypadá i mimo ring. „Doba, kdy chodili zápasníci jen v teplákách, je dávno pryč. My chodíme na spoustu společenských akcí a neměli bychom lidem ukazovat, že jsme kulturní barbaři. Dnes už je sport někde jinde, neměli bychom zapomínat na to, že úspěšní zápasníci by měli jít příkladem těm mladým,” svěřil se, když mu brali míry pro pět obleků.

Zápasník MMA nemá zrovna konfekční postavu, a tak si nemůže jít vybrat oblek do obyčejného módního řetězce. „Vždy si musím nechat saka šít na míru. U mě je taky problém, že přibírám a shazuji. Proto mám šatníky dva, jeden, kdy jsem v dietě a druhý, když v ní nejsem,” uvedl mistr ve smíšených bojových uměních a bývalý kulturista, jehož váha kolísá v rozmezí až dvaceti kilogramů.

Reklama

Další články

Načítám