Hlavní obsah
Článek

Teprve před pár týdny se provalil jejich vztah, teď už se Aneta Vignerová (36) láskou ke scenáristovi seriálu Most! a řady dalších projektů Petru Kolečkovi (40) netají. A poprvé spolu vyrazili i na oficiální akci. Zamilovaný pár se objevil mezi hosty světové premiéry filmu Skleněný pokoj. Protože součástí příběhu je funkcionalistická vila Tugendhat, odehrávala se v Brně.

Stejně jako ostatní hosty je do kina od hotelu odvezla limuzína, prošli se po červeném koberci a zhlédli film, ze kterého byla Aneta nadšená. "Za sebe můžu říct, že se mi to moc líbilo. Silný příběh, zajímavá zápletka a velká láska," svěřila nám.

I vzhledem k tomu, že sama velkou lásku právě prožívá, dotkl se jí příběh ještě intenzivněji. "Tyhle silné žánry jsem ale měla ráda i předtím," vysvětlovala s tím, že na premiéru už byli s partnerem pozváni jako pár.

Přípravy, aby jí to slušelo a vyhověla zadanému dress codu, tedy velké večerní, měla tentokrát o něco složitější, protože její dvorní stylista a návrhář Michael Kováčik byl mimo republiku. "Musela stačit konzultace po telefonu a všechno jsem oběhala sama," upřesnila modelka, která zvolila černé šaty s vysokým rozparkem a výrazným výstřihem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám