Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních týdnech hodně odpočívala, teď se ale Aneta Vignerová (36) nemůže dočkat začátku září, kdy odstartuje Mercedes-Benz Prague Fashion Week. „Těším se na to, protože všechny věci spojené s fashion weekem ten náš komerční život oživují,” svěřila se nám Aneta.

Během pražského týdne módy bude také předvádět. „Nasázela jsem si tam několik přehlídek, na které bych se ráda podívala. Chci načerpat novou inspiraci. Budu předvádět taky pro Michaela Kováčika,” říká Aneta. V minulých kolekcích se modelka podílela na kolekcích svého dvorního návrháře částečně autorsky, letos je tomu jinak. „Dodnes jsem neviděla ani jeden jeho náčrt. Jsem ve stavu překvapení, ale věřím, že to bude wow.

V minulosti vynesla Aneta několik Michaelových velmi odvážných modelů, které odhalovaly její přednosti. „To byly začátky, kde chtěl ukázat, že méně je více. Myslím si, že teď to bude mít wow efekt a možná budu úplně zahalená. Třeba budu zahalená s pytlem na hlavě a někdo mě pozná jen podle prstíků na nohou,” smála se Aneta Vignerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám