Hlavní obsah
Článek

Před pár dny se Aneta Vignerová (36) vrátila po měsíci z Barcelony. V hlavním městě Katalánska hlavně odpočívala. „Barcelona byla naprosto omračující. Když jsem vyšla z domu, tak jsem měla stále tendenci po něčem koukat. Lidi byli skvělí. Chtěla bych se tam vrátit,” říká držitelka titulu Miss ČR 2009.

"Asi bych o tom přemýšlela, kdybych tam měla stabilní práci. Já jsem tam ale jela poznávat město,” dodává sympatická brunetka, která tam chtěla fungovat i jako modelka. „To ale nakonec nevyšlo, možná to chtělo lepší přípravu. Možná nejsem ten vhodný typ, možná jsem starší. Modeling tady a v zahraničí se nedá srovnávat. Já jsem tady zlenivěla,” přemýšlela nad možnostmi uplatnění Vignerová na večírku speciálně destilované švédské vodky.

Na dovolené měla Aneta možnost přemýšlet o životě a o tom, čemu se bude věnovat, až už o ni jako o modelku nebude vůbec zájem. „Potkala jsem tam shodou náhod jednu holčinu z Prahy, Ivu, která s manželem podporuje různé charitativní projekty a sbírají peníze pro potřebné. Byla to pro mě zvláštní náhoda, tak mě to nakoplo. Oslovili jsme domov důchodců a obveselíme seniory. Spousta z nich už nemá příbuzné, a tak bych tento projekt chtěla nějak podpořit. Moc se na to těším,” říká Aneta, která se chce uplatnit právě v této sféře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám