Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to již pět let, co Tomáš Ujfaluši oficiálně ukončil kvůli zdravotním komplikacím fotbalovou kariéru. Fotbalista, který prošel Hamburkem, Fiorentinou, Atlétikem Madrid a Galatasarayem Istanbul si dával chvíli pauzu, než přišel na to, čemu se bude dál věnovat. Nyní má jasno.

„Vytvořili jsme projekt, který se jmenuje ProFútbolAnalytics, testujeme děti od šesti do sedmnácti roků. Děláme to v České republice a po celé Evropě. Tohle je moje hlavní náplň,” říká Tomáš a dále upřesňuje, co jeho povolání obnáší: „Pomáháme rodičům hledat ideální sport pro dítě. Vyjde nám v reportech, jak je na tom kondičně, výkonnostně nebo s balonem.”

Bývalý český reprezentant celý život žil fotbalem, nechybí mu travnaté hřiště? „Fotbal mi nechybí, můj zdravotní stav není v pořádku, kolena jsou opravdu opotřebovaná. Když mám chuť a čas, tak si fotbal zahraju, ale je to opravdu výjimečně. Spíš se jezdím dívat na pěkný fotbaly.”

Bývalý přítel Anety Vignerové (36), který aktuálně chodí s moderátorkou Markétou Křivánkovou, by bez sportu nemohl žít. „Pořád se pohybuju, snažím se jezdit na kole, chodím běhat, začal jsem trošku boxovat. Jsem zvyklý celý život něco dělat a nedokážu přestat, ale samozřejmě takové věci, co mé koleno tolik nezatěžují. Snažím se dělat takové sporty, abych se po nich nemusel tři dny dávat dohromady, jak se stává, když hraju fotbal,” říká Tomáš Ujfaluši.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám