Hlavní obsah
Článek

Není žádným překvapením, že v tomto článku, ve kterém každoročně na Super.cz představujeme ty nejpovedenější módní kreace uplynulého roku, se objevují známá jména. Nápaditou Aňu Geislerovou (48), zábavnou Janu Plodkovou (42), či šarmantní Danielu Peštovou (53) ale letos doplňují i nové tváře.

Jednou z nich je například Monika Koblížková, která se dílem svého rozvinutého vkusu zoceleného fungováním na postu módní redaktorky, dílem pomoci přítele Filipa Vaňka, a dílem podpory hrdého přítele Leoše Mareše zařazuje mezi nejlépe oblékané krásky Česka.

Své místo si v tomto deklamačním výčtu nejlepších módních počinů zaslouží také Aneta Vignerová (36), která přesně pochopila, že její výrazný typ, kterému nejlépe sedí minimalismus. V tandemu se svým dvorním návrhářem Michalem Kováčikem, či oděná svou oblíbenou puristickou značkou COS nám připravila nejednu parádní podívanou.

Nahlédněte do naší galerie, kde jsme poukázali na nejpovedenější outfity uplynulého roku a nezapomeňte v naší anketě hlasovat pro svou favoritku.

Která žena byla v letošním roce tou nejlépe oblečenou?
Daniela Peštová
5,7 %
Andrea Verešová
37,8 %
Monika Koblížková
4,9 %
Aňa Geislerová
4,1 %
Jana Plodková
27 %
Aneta Vignerová
3,8 %
Zuzana Stivínová
3,4 %
Michaela Kociánová
13,3 %
Celkem hlasovalo 1339 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám