Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) poslední rok tak výrazně hubla, až o ni kolegyně začaly mít strach. Aneta doslova začala chrastit kostmi. Sama si to pochvalovala. "Zhubnout jsem chtěla, zhubla jsem trošku víc, než jsem měla, a ráda bych to tak nechala. Je mi dobře, práce je dost. Jakmile člověk zhubne a není vlastně vidět, tak je práce ještě víc," řekla Super.cz Aneta na listopadovém Ostrava Fashion Weekendu, kde předváděla.

Teď přiznala, že lehce přibrala. "Mám asi tři kila nahoře, vážím 59 kilo. To je myslím v pohodě. Černou mám ráda, je to zvyk, nemám ji proto, že zeštíhluje. Černá je na tisíc způsobů a nikdy nic nepokazí. Úmyslně jsem nehubla, úmyslně nepřibírám," vysvětlila na otevření obchodu s módou.

Že by za přibíráním byla psychická pohoda po boku nového partnera Mirka Dubovického, nepotvrdila. "Psychicky se cítím teď v pohodě. Přichází vánoční svátky, tak je to takové přirozenější," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám