Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi právě proto, že Aneta Vignerová (36) nepatří mezi modelky kyprých tvarů, může si dovolit odhalit více ze svého těla. Většinou se tak stává, když ji obléká její dvorní návrhář Michael Kováčik.

Naposledy kráska předvedla své půvaby na uvedení nové limitované řady ikonické lahve jistého alkoholu, podle které původem slovenský návrhář vytvořil šaty například pro Anetu Vignerovou a Nikol Švantnerovou (31). „Právě Aneta Vignerová s mladým návrhářem spolupracuje již přes pět let a jeho modely nosí nejen na přehlídkovém mole, ale i v soukromí. „Líbí se mi, že jeho modely jsou nápadité a přitom nositelné i v běžném životě,“ prozrazuje Aneta.

Modelka je v současné době bez partnera, a tak na večírek vyrazila pouze s kamarádkami. „Jsem single, a je mi tak dobře. Mám alespoň čas na své kamarádky. Spíše než večírky ale vyhledávám klidnější místa, kde si mohu popovídat. Z diskoték jsem již vyrostla,“ říká modelka a dodává: „I když mnoho mých kamarádek má již děti, tak já se ještě na rodinu necítím. Děti mám ráda, ale zatím jsem ve fázi, kdy je raději hlídám. Můj bratr má děti, tak si je občas ráda půjčím, ale pak zase vrátím.“

Reklama

Další články

Načítám