Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Historicky poslední korunovaná Miss České republiky je vyloženě vztahový typ. Ve chvíli, kdy Aneta Vignerová (36) v roce 2009 vešla ve známost, byla ve vztahu. A trvalo to prakticky až donedávna, kdy se modelka rozešla s roztomilým fešákem Filipem.

Po svém posledním rozpadu vztahu už Aneta nehodlá vytloukat klín klínem, ale naopak se chce soustředit sama na sebe. „Jsem sama a cítím, že je to přesně to, co jsem potřebovala. Předtím jsem šla ze vztahu do vztahu, a teď si užívám volnost,” svěřila se nám Vignerová na finále patnáctého ročníku kadeřnické soutěže Aichi. Na opulentním galavečeru jí dělal společnost její dvorní návrhář a autor modelu, který ten večer oblékla, Michael Kováčik.

O Vignerovou se sice neustále pokoušejí nápadníci, ale ona bude nejspíš ještě dlouho statečně odolávat. „Mám se fajn, řekla bych dokonce výborně. Vážně nikoho nehledám,” dodala s úsměvem Aneta Vignerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám