Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejím hlavním pracovním prostředím vždy bylo přehlídkové molo nebo fotografické studio. To už ale taky přestává být pravda. Anetu Vignerovou (36) si stále častěji zvou na společenské a módní události jako čestného hosta.

Nejinak tomu bylo i na otevření butiku zpěvačky Haliny Wronky Mlynkové a exmanažera Ewy Farne Leška Wronky v Praze. „Je úžasné sedět na druhé straně a nepřemýšlet o tom, jestli bude dobrá plocha, jestli budu mít dobré boty,” nechala se slyšet Miss České republiky 2009, kterou ale neopouští profesionalita: „Když to jde, tak jsem z toho nadšená, když to ale naopak drhne, tak soucítím s holkami. V každém případě je to zážitek a roli hosta si užívám v poslední době často.”

I když nejde na akci pracovně, důkladné přípravě, která začíná dlouho před akcí, se nevyhne. „Můj stylista mi byl vybrat outfit, několik hodin se to tady fotilo a točilo, v mém oblíbeném salonu mi pak dělali make-up a vlasy. Není to jen o tom posadit se do hlediště,” popisuje proces Aneta Vignerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám