Hlavní obsah
Článek

Od jejího zvolení historicky poslední Miss České republiky uplynulo již osm let. Za dobu působení v šoubyznysu si Aneta Vignerová (36) vytříbila vkus.

Známá modelka pochopila, že je natolik výrazný typ, že v jejím případě platí, že ’méně je více’. Proto se velmi dobře cítí v minimalistických kouscích a rozhodně to nepřehání s doplňky. Namísto výrazných kousků sahá po decentních, nenápadných špercích. Na začátku kariéry spojovala síly s návrhářem Lukášem Macháčkem, pověstným smyslem pro jednoduchost střihu, nyní ji obléká hlavně její dvorní návrhář Michael Kováčik, který dokáže vyzdvihnout ženskost i v puristických modelech.

Vignerovou si vybrala pro prezentaci své kolekce Black Eve také její kolegyně Andrea Verešová (43). Ta se snaží pro ženy vytvářet šaty vhodné pro formální příležitosti, které ale dráždí vždy nějakým detailem. Pro prezentaci této linie, určené pro ’výjimečnou ženu, která chce být sexy a nechce splynout s davem’, se Verešové hodila Vignerová skvěle do krámu.

Na přehlídce jsme se ptali Anety, jestli by chtěla i ona sama někdy módu aktivně tvořit? „Přemýšlela jsem nad tím, ale mám pocit, že nenastal ten správný čas a že to ve mně potřebuje ještě uzrát,” říká Vignerová, která by si dovedla představit spolupráci právě s Kováčikem. „V módě a stylu jsem se našla, ale asi to zatím nechám na profesionálech,” sdělila modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám