Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby všechno šlo tak, jak má, měla se už před pár týdny Andrea Bezděková (29) rozloučit s titulem Česká Miss a odevzdat korunku své následovnici. Zatím se tak nestalo a škarohlídi to vidí tak, že Andrea bude poslední královnou krásy zvolenou v této soutěži a titul jí zůstane stejně jako poslední Miss ČR z roku 2009 Anetě Vignerové (36).

"Mně by to upřímně hodně vyhovovalo, protože už na mě přicházejí ty stavy, kdy si uvědomím, že už to fakt končí. Říkala jsem si, že si z toho nebudu nic dělat, ale jakmile jsem odevzdala byt a auto, tak už jsem to docela pocítila. Samozřejmě se budu snažit, aby mě to až tak moc neranilo, až předám korunku, ale stejně to bude bolet," svěřila nám.

Když ještě nová Česká Miss není, bylo opravdu nutné auto a byt vracet? "To je dobrá otázka. Nicméně se nepočítalo s komplikacemi a měla jsem smlouvy jenom na rok, stejně jako předchozí vítězky, a musela jsem to odevzdat k datu určení," zamrzelo pochopitelně Andreu, která už se přestěhovala do pronajatého bytu na pražské Flóře, kde bydlela dřív a má to tam ráda.

Na akcích současného vedení České Miss Andreu moc nevídáme, přednost má stříbrná Natálie Kotková (30). Bezděková si z toho ale moc hlavu nedělá. "Mám s nimi smlouvu, kterou musím dodržovat, nechci zbytečně vířit vody, protože problémů je tam i tak dost. Naty to má trošku z jiného úhlu, přece jen je bloggerka a má dodatkovou roli, že všechno zabere do záběrů svých videí. Mě se na to nikdo neptal, ale jsem taky výborná kameramanka a ještě lepší komentátorka. Tak se zkusím nabídnout takhle," uzavřela Andrea.

Reklama

Další články

Načítám