Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) se výzev nebojí. I když nám nedávno svěřila, že přes zimu nabrala šest kilo, kývla na nabídku, že nafotí plavky. A to ve společnosti dlouhonohých krásek z řad profesionálních modelek. Jak je tohle možné?

"Jednak je mocným kouzlem Photoshop a další důležitá věc jsou správně vybrané plavky a stahující korzet pod ně. To samozřejmě nemůžu aplikovat, když půjdu někam na koupaliště. To bych to měla místo plavacího kruhu, tedy buď tohle, anebo pneumatiku vlastní," neztrácí humor Eva. "Další varianta je, že opravdu začnu cvičit a zhubnu. Jedno kilo dole mám, ale to bylo jen kvůli tomu focení plavek, to jsem den před tím nejedla, abych měla aspoň trochu plošší bříško," dodala.

Focení prý stálo za to. "Fotily jsme ještě s Anetou Vignerovou (36), Ivou Kubelkovou (46) a Andreou Verešovou (43). To jsou všechno holky, které cvičí a vypadají pak výborně. Když stylista přišel a rozbalil plavky, vrhla jsem se na ně jako první a sebrala jsem všechny jednodílné. To bylo to další kouzlo," přiznala.

Na druhou stranu ovšem Eva přibrala i v prsou, takový objem jako teď bez vycpané podprsenky nemívala. "To je docela sympatické. A navíc si pak přes ten horní objem nevidíte na to, jaké máte břicho," smála se Eva.

Reklama

Další články

Načítám