Hlavní obsah
Článek

S troškou nadsázky by se dalo říct, že v rámci přehlídky Michaela Kováčika pořádané během Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku složila Aneta Vignerová (36) pomyslné modelkovské zkoušky.

Historicky poslední Miss České republiky totiž oblékli do velmi odvážných šatů odhalujících ňadra, nazuli boty na vražedně vysokém podpatku, obličej ozdobili dočasnými piercingy a k tomu všemu musela kráska ujít pořádnou štreku po mole. „Neměla jsem zrovna stabilní boty, tak jsem ráda, že jsem to ušla,” oddechla si Aneta.

„Když jsem se vrátila do zákulisí, tak se mě všichni ptali, jestli jsem to uhlídala. Musím se přiznat, že jsem tohle vůbec nevěděla. Pokud bych tu přehlídku odchodila s prsy venku, tak bych o tom ani nevěděla,” řekla Aneta a jedním dechem potvrdila, že nezvolila podprsenku ani žádné nalepovací pomocníky: „Věděla jsem, do čeho jdu, věděla jsem, že jsou ty šaty odvážnější. Ale říkala jsem si, že je to přece jen přehlídka, je to v rámci umění. Podlepené prso by vypadalo divně. Navíc prsa nemám velká a vulgární, aby to někoho pohoršovalo.”

Reklama

Další články

Načítám