Hlavní obsah
Článek

Po rozchodu s fotbalistou Michalem Zemanem, který si skoro musel brát štafle, aby ji mohl políbit, se Aneta Vignerová (36) znovu zamilovala. To už nějaký ten pátek víme, přísahala ale, že bude svou lásku tajit, jak to jen půjde. Na brusle teď ale přesto vzala fešáka Filipa, se kterým randí.

Aneta po rozchodu s Michalem brala na společenské události většinou kamarády gaye, aby náhodou nikdo neměl nepatřičné otázky. Na otevření ledové plochy v nákupáku v pražských Štěrboholech ale jako by rezignovaně vyrazila s pohledným Filipem, který při pózování vypadal, jako by byl taky menší než jeho holka.

Jenže jak jsme se mohli přesvědčit už dřív, když ho Aneta vydávala za kamaráda (přestože se pak drželi za ruce, což však vlastně i přátelé mohou dělat) a někteří ho tak mohli mít za další její homosexuální doprovod, Filip ji ve skutečnosti převyšuje.

Aneta se na led vydala nejdřív sama. „Na bruslích jsem naposledy stála před třemi lety. Uvidíme, jestli ještě umím bruslit. Nějak to odjezdím, ale jistit mě bude brždění. Strašně moc děkuji vynálezcům mantinelů,“ smála se na akci Aneta Vignerová, jež se na kluzišti, které zmizí až první březnovou neděli, zúčastnila i soutěže v převážení kokosů z jednoho konce na druhý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám