Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco některé známé dámy často přestřelí a obléknou se do modelů, které působí značně lacině a vůbec se k nim nehodí, tahle trojice dam si odvážné outfity může bez obav dovolit.

Loni si odvážné šaty s obrovskými výstřihy oblékly modelky Aneta Vignerová (36) a Petra Němcová (44). Na sexy outfit vsadila i Monika Koblížková (35).

A co měly jejich krásné šaty společného? Trojici krásek z nich málem vypadla ňadra! A pánům zase oči z důlků.

Petra Němcová na jedné charitativní akci zazářila v šatech z černého hedvábného saténu, kterým dominoval rafinovaně řešený výstřih. S troškou nadsázky je možné označit za zázrak, že jí z dekoltu nic nevyklouzlo.

To Aneta Vignerová ňadro na křtu kalendáře modelek z Bali nakonec neuhlídala. Neposedné vnady musela střežit jako oko v hlavě i partnerka Leoše Mareše (47) Monika Koblížková. To se jí nakonec moc nepodařilo, protože stačilo, aby se předklonila a fotografové měli žně. Jak to kráskám slušelo, si prohlédněte ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám