Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od druhého a zřejmě definitivního rozchodu Anety Vignerové (36) s Michalem Zemanem uběhlo více jak šest měsíců. Asi by nikdo nečekal, že historicky poslední držitelka titulu Miss České republiky by mohla být tak dlouho single. To by byl snad i hřích, aby tahle kráska byla na ocet.

Pokud budete při poslechu našeho rozhovoru s Anetou pozorně číst mezi řádky, tak vám bude jasné, že modelka už není sama. „Netvrdím, že jsem sama. Čas trávím s člověkem, kterého mám ráda," nechala se slyšet Vignerová, kterou jsme zpovídali během focení kalendáře pro italskou kosmetickou značku, které probíhalo v romantických prostorách zámečku nedaleko Prahy.

Kráska ale nechtěla být nijak konkrétní. „Je to pro mě uzavřená kapitola, nechci se o vztazích s médii bavit. Mám už po krk toho, aby se v každém článku objevila informace, koho jsem vystřídala,” nechala se slyšet Aneta a jedním dechem dodala: „Vždycky jsem preferovala dlouhodobé vztahy a myslím si, že rozhodně není dobré cokoli ventilovat o novém vztahu.”

Ptali jsme se nejkrásnější Češky roku 2009, jaký je podle ní recept na udržení začínajícího vztahu pod pokličkou před veřejností. „Nejlepší je lhát,” smála se Aneta Vignerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám