Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během celé své kariéry modelky se Aneta Vignerová (36) úspěšně bránila pohybu. Dlužno dodat, že historicky poslední držitelka titulu Miss České republiky to ani neměla zapotřebí. V poslední době ale už kráska nespoléhá pouze na dobrou genetickou výbavu a začíná koketovat i se sportem.

Před rokem jsme s nejkrásnější Českou roku 2009 vyrazili na lekci jógy a nyní jsme se dozvěděli, že modelka začíná i běhat.

„Jsem takový běžec začátečník. Pomalu se do toho dostávám a moc mě to nebaví. Je ale pravda, že se výsledky dostavují a člověk si formuje fyzičku,” říká Aneta, se kterou jsme se potkali na otevření nového salonu krásy na pražských Vinohradech, jemuž propůjčila svou tvář.

Je pravda, že na večírku to Anetě velmi slušelo a vypadala plná energie, možná právě díky sportu. A co ji motivovalo k běhu? „Asi mě ovlivnily příspěvky známých lidí na sociálních sítích. Všichni běhají, a tak jsem se k nim přidala i já,” uvedla Vignerová, která zatím zvládá pětikilometrové tratě, ale hodlá zvyšovat vzdálenost a snižovat čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám