Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Možná byste to do ní neřekli, avšak Anetu Vignerovou (36) nenajdete jen v luxusních restauracích a hotelech, ale také na kole ve sportovní mikině a kraťasech. A stejně jí to sekne! Tahle modelka, která už devět měsíců zase randí s o deset cenťáků menším sympaťákem Michalem Zemanem, vyrazila se svým drahým do Hluboké nad Vltavou na prodloužený víkend. Ukázala se tu v plavkách, ale i u piva nebo právě na bicyklu.

„Máme teď oba hodně práce, tak jsme se aspoň na tři dny utrhli a jeli si odpočinout. Vytáhl jsem Anetu na kolo, na kterém hrozně dlouho nebyla, a užívali jsme si i v bazénech, saunách a na masážích v jednom relaxačním centru,“ řekl Super.cz Zeman. Modelka s ním zažila to, co prožívá každá normální dívka, takže žádnou snobárnu. „Byli jsme v zoologické zahradě nebo na střelnici, kde jsme zkoušeli střílet lukem a kuší. Měli jsme opravdu hodně pestrý program,“ culí se smíšek Zeman s tím, že kupodivu nebyli celou dobu zavření na pokoji a nevěnovali se jen sami sobě v soukromí.

Loni to mezi nimi zaskřípalo, dokázali se k sobě ale vrátit. „Zkusili jsme si vztah, ale i to, jaké to je, když jsme od sebe. Zjistili jsme, že si chybíme, takže jsme zase spolu. Dřív jsme se dohadovali kvůli úplným blbostem, teď jsme spokojení. Samozřejmě že je to sem tam nahoru dolů jako v každém jiném vztahu, ale líp si vyhovíme a zklidnili jsme se,“ přidal Michal. Ten svou krásku rád překvapuje romantickými gesty, jako jsou ohromné kytice růží. Prstýnek jí ale zatím nepředal.

„Občas provokuju s tím, že jsem se byl po něm podívat, ale nám je i tak dobře. Jestli to jednou přijde, můžete se spolehnout, že to budu hodně dlouho dopředu připravovat. Nemám rád při žádostech o ruku všechna ta obyčejná klišé,“ dodal přítel Anety Vignerové.

Reklama

Další články

Načítám