Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Vignerová (36) a její obrovský apetit s absencí fyzického pohybu, to nám bylo dlouho trnem v oku. Modelka s perfektním tělem, která nikdy necvičila, a přitom se všude cpala jako nezavřená, nás opravdu dost štvala. Ale už i tady padla kosa na kámen.

"Musím říct, že už jsem se cítila tak povolená, i když s váhou jsem problém neměla, že jsem konečně doopravdy začala se cvičením. A je to hrůza. Já nikdy neměla ráda fitka, s trenérem bych hodinu spíš prokecala, než procvičila, a tak jsem si vybrala systém kruhového tréninku, který sice trvá jen půl hodiny, ale je pořádně intenzivní. Vypadá to tam jako v sokolovně, cvičí nás šest s trenérkou a musíme se střídat na jednotlivých stanovištích, tak se to nedá ošidit," vyprávěla nám Aneta.

"Vůbec necítím nohy, tedy vlastně cítím každý krok, a dělalo mi velký problém přejít v podpatcích jenom ulici z taxíku," dodala v restauraci, kam se přišla odměnit za svůj výkon, a i když byl večer a menu odlehčené, tak je završila i sladkým zákuskem. "Já to vycvičím," mávla rukou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám