Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představení nové dekorativní kosmetiky rozhodně nebylo žádným unylým večírkem, kde dámy pouze zkoušely, jak jim sluší nové šminky. Postaral se o to přítel modelky Anety Vignerové (36) Michal Zeman.

Ten se rozhodl, že před fotoaparáty předvede, jak svoji milovanou na rukou nosí. Když ji vzal do náruče, povedlo se mu vyhrnout jí šaty tak, že místo toho v mini ukázala nejen stehna, ale také kus zadečku.

Další známé dámy už tak odvážné nebyly. Největší dekolt předvedla zpěvačka Kateřina Mátlová, kus plochého bříška zase bloggerka, modelka a moderátorka Nikol Moravcová (36). Zato téměř nikdo evidentně nečetl, jak má vypadat dress code.

Přitom to nebylo složité, stačilo se obléknout do barev představované značky, tedy do černé a fialové. Černé bylo vidět všude dost, zato fialovou našel doma jen málokdo. Zvládla to zmíněná Nikol Moravcová, aspoň kabelkou se do barevné kombinace vešly Jitka Ježková a Michaela Štoudková (38).

Reklama

Další články

Načítám