Hlavní obsah
Článek

V době, kdy vrcholí přípravy na nový ročník České Miss, se pozornosti dožaduje i desítka mužů, kteří se netají svou orientací. Výběr finalistů soutěže Gay roku je vskutku pestrý.

Odvážlivci, kteří se nebojí jít s vlastní kůží na trh, se utkají o titul, který jim minimálně v české gay komunitě zajistí zvýšenou popularitu. Pořadatelé vybrali sestavu mužů, kteří dávají přednost stejnému pohlaví, z nichž si vybere opravdu každý. Předsudky jdou ovšem v této soutěži stranou, a přednosti finalistů zajisté ocení i ženy, které se musí smířit s tím, že tito pánové jejich půvab zcela neocení.

Gaye roku totiž vybere genderově vyvážené porota, v níž kromě odborníků na slovo vzatých Lumíra Olšovského, Aleše Cibulky či Jana Bendiga (30) zasednou i ženy včetně Miluše Bittnerové, Sáry Saudkové, Anety Vignerové (36) a Moniky Marešové (49).

Soutěžící museli kvůli účasti v klání Gay roku odhalit nejen svou orientaci, ale také tělo jen ve spodním prádle. V pestrém výběru se najde urostlý svalovec, vyznavač alternativní tělesné krásy i zajíčci, kteří sotva přesáhli hranici zletilosti. O držiteli titulu Gay roku 2015 se rozhodně 13. června v Praze, ale už teď můžete v anketě zvolit svého favorita.

Který gay je vám nejsympatičtější?
Stanislav Menčík
2,7 %
Lukáš Hamar
1,5 %
Daniel Ungermann
1,7 %
Karel Plaček
33 %
Tomáš Švančara
1,5 %
Ivan Malejovský
2,2 %
Lukáš Hoffmann
2,2 %
Lukáš Karafa
1,6 %
Tomáš Kislinger
5,7 %
Jiří Korytář
47,9 %
Celkem hlasovalo 20506 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám