Hlavní obsah
Článek

O víkendu proběhl čtvrtý ročník soutěže Souboj nevěst, jehož patronkami se pro letošní rok staly Tereza Fajksová (34) a Aneta Vignerová (36). Obě missky nemohly chybět na finálovém večeru, kde stylově oblékly svatební šaty.

Přestože se v krásných robách cítily velmi příjemně, žádná z nich se pod čepec hned tak nechystá. „My svatbu zatím opravdu neplánujeme, ani jsme se o tom ještě nebavili. Ale ani ty černé šaty by mi nevadily, nevím, zatím to prostě opravdu neřešíme,“ vyjádřila se k tématu Aneta. Je ale klidně možné, že svatební den historicky poslední Miss České republiky přijde dřív, než by si sama dovedla představit. Její partner Michal Zeman je do ní zamilovaný až po uši. Přišel ji podpořit také do divadla Hybernia, kde se akce konala.

To modelka Tereza Fajksová má přece jen jasnější představy. Držitelka titulu Miss Earth 2012 má alespoň přibližný časový horizont. „Já tu svoji svatbu plánuji až za nějaké tři roky, ale ještě se dnes holek pořádně vyptám, abych měla inspiraci,“ říká Fajksová, jejíhož přítele ve společnosti jen tak nepotkáte. Na akce s účastí médií Tereza nejčastěji vyráží s kamarádkami.

Reklama

Další články

Načítám