Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že černé svatební šaty nosí smůlu. No třeba Iva Frühlingová, která si brala v černých šatech Richarda Krajča, nebo Avril Lavigne (39), která v černých svatebkách řekla ano Chadovi Kroegerovi, by o tom mohly povídat své.

Z kletby nad černými svatebkami si vůbec nic nedělá Aneta Vignerová (36). Ta se nijak neznervózňovala, když pózovala v černém modelu coby ambasadorka soutěže nevěst. Možná by si i podobné svatební šaty vybrala pro svůj velký den. „Nějaké století dozadu byly černé šaty vzácné. Čím byly tmavší, tím měly větší váhu,“ vyjadřuje své sympatie k černé svatební róbě Vignerová.

Historicky poslední zvolená Miss České republiky v současnosti ale vůbec neřeší, jestli budou její svatební šaty černé, bílé nebo třeba oranžové. Na svatbu prý s přítelem Michalem Zemanem mají dost času. „Užíváme si, jak to je. Svatba je ještě někde v dáli. Ani jsme se nebavili o tom, jaké šaty bych měla mít,“ říká Aneta Vignerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám