Hlavní obsah
Článek

S Anetou Vignerovou (36) a jejím přítelem Michalem Zemanem se na večírcích potkáváme docela často. Modelka a fotbalista nezkazí žádnou zábavu. Tentokrát to bylo na filmové párty, tak jsme s nimi chtěli zavzpomínat, kdy spolu vlastně byli poprvé v kině. Možná i kvůli několikaměsíční pauze, kterou jejich vztah měl, a kdy se vedle nich objevili jiní partneři, si to ale ani jeden z nich nepamatoval.

"Já vím, na čem jsme byli poprvé na večeři," řekl Michal. "A já myslím, že jsme spolu v kině nikdy nebyli," myslela si Aneta. "Ne, jednou jsme asi byli, ale nevím na čem. Ale půjdeme na 50 odstínů šedi. Byl jsem povolán, a tak musím jít," oponoval Michal.

Potřebuje se snad zhlédnutím erotického snímku inspirovat? "Asi jo. Ale vím, že jsou tam nějaké sexuální scény a na ty se těším," krčil rameny. Copak toho doma nemá dost? "Až moc, někdy," smál se Michal.

Ani jeden z nich ale známý bestseller nečetl. "Mám doma sice všechny tři díly, ale byla jsem tím už tak znechucená, jak mi každý vyprávěl, jak je to strašně sexuální a jak ve dvojce už některé strany přeskakovali, že jsem přečetla jen pár prvních stránek," přiznala Aneta.

Vrátili jsme se k tématu filmu Ghoul, ke kterému byl večírek, a zajímalo nás, jak je na tom pár se sledováním hororů. "Já je úplně nesnáším. Nikdy bych se na ně nedívala sama, pak se strašně bojím," řekla nám Aneta. "Ale já myslím, že film, který režíroval Péťa Jákl, spolu zvládneme," věří Michal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám