Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvakrát už ji doprovázel do společnosti, a teď spolu vyrazili i na výlet do Tater, kam jsme je doprovázeli. A bylo vidět, že Aneta Vignerová (36) se staronovým přítelem Michalem Zemanem po půlročním odloučení už zase vrkají jako hrdličky.

O tom, jak se stalo, že se dali opět dohromady, se ale modelka moc nerozpovídala. "Stalo se to. V životě se stávají různé věci. Je to tak, jak to je, a dál bych to nerozebírala. Je nám fajn, a to je důležité," řekla Vignerová.

Pár si po dlouhé době vyrazil na společný víkend. "Vyjeli jsme do Nízkých Tater, tak jsem na ně byla zvědavá, protože jsem tady ještě nikdy nebyla. Já nelyžuju, už kvůli své práci, a také se bojím. Ale Míša dřív závodně lyžoval, tak jsem mu slíbila, že se na něj budu dívat," připustila, jak je obětavá partnerka, když bude podupávat zimou pod lanovkou.

"Ale je tady spousta jiných aktivit, pěkné prostředí, je příjemné, že člověk taky trochu vypadne z toho pracovního kolotoče. Jsem tady nadšená," rozplývala se Aneta, která si víc než radovánky na sněhu užila večerní párty ve stylu Jamese Bonda, kde s přítelem žertovali, že když si ona vezme vysoké podpatky, on je vedle ní ještě menší než obvykle.

Do hor se výjimečně jelo vlakem, protože se otevírala nová linka Pendolina do Košic, z toho ale Aneta zase tak odvázaná nebyla. Sama totiž neřídí auto a vlak je její běžný dopravní prostředek. "Beru to jako normálku. Na Moravu, kde mám pořád mámu, jezdím vlakem většinou. Pro mne je to pohodlné," míní.

A nechtěla by si přece jen už konečně udělat řidičský průkaz? "Zatím to neplánuju, nemám k tomu vztah. I s autem, které jsem vyhrála v Miss, jezdil rok bratr a pak jsem ho prodala. Možná až přijdou děti a bude potřeba nějaká zodpovědnost, tak si ho udělám. Ale zatím to není potřeba," uzavřela Aneta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám