Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou Anetou Vignerovou (36) jsme se potkali na módní přehlídce džínové módy. Takže jsme se bavili o tom, jakou velikost kalhot nosí, i o jejích nepříliš zdravých stravovacích návycích. To jsme ovšem netušili, že ji stejný večer potkáme ještě na jedné módní show. Ale počkejte si na konec textu, abyste se dozvěděli překvapení, jímž se nepochlubila.

„Velikost mám 26-27, jak kdy. Mám pánev, kterou neodřežu. Prostě taková jsem. Ani bych nechtěla mít 24, to už je moc. Jsem normální ženská, taky mi už není dvacet,“ popsala nám své parametry Aneta, která se netrápí dietami. Když na ni přijde chuť, dá si klidně koleno a zapije ho pivem.

Šokem pro nás ovšem jen dvě hodiny poté bylo, když se Aneta objevila vedle Julie Zugarové (37) jako hvězda další módní přehlídky. Což o to, slušelo jí to stejně jako předtím, navíc se nechala pěkně přelíčit. Ale spíš nás překvapil muž, jenž na ni pod molem hleděl, a Aneta poté skončila v jeho společnosti. Byl to totiž její bývalý přítel Michal Zeman, jemuž dala v létě vale. Ale, jak nám zdroj z blízkého okolí obnoveného páru prozradil, už jsou zase spolu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám