Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) zůstává věrná svým blízkým. Proto nebylo překvapením, když i další kampaň pro podzim a zimu 2014/2015 návrháře Michaela Kováčika nafotila právě ona. Aneta je již dlouho Michaelovou tvůrčí múzou, a navíc jsou oba velmi blízcí přátelé.

„Mně se Michalovy věci moc líbí. Jeho šaty bych nosila, i kdybychom nebyli kamarádi, je to přesně můj styl," nechala se slyšet poslední korunovaná Miss České republiky.

„Kolekce je minimalistická, ženská, sexy a drzá zároveň. Dá se říct, že tou drzostí vyjadřuje mě," uvedl návrhář a dodal: „Pro mě je nejdůležitější, aby se žena v mých šatech cítila jako diva s velkým D."

Focení kolekce, která se skládá z dvanácti modelů z černé a bílé, tentokrát probíhalo v mnohem umírněnějším duchu, než focení linie pro jaro a léto, kde byly použity prvky jako alkohol, drogy a lesbická láska. Aneta si stoupla před objektiv fotografky Evy Gii, která po poslední kontroverzní kampani vsadila na čistotu a jednoduchost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám