Hlavní obsah
Článek

Vždycky, když se Aneta Vignerová (36) objeví na veřejnosti, tak se jí novináři ptají na vztahy.

Milostný život historicky poslední korunované Miss České republiky je totiž někdy zajímavější než brazilské telenovely. Ona na otázky o soukromí sice vždy pokorně odpovídá, ale nijak jí toto téma není příjemné. „Štve mě to. Je to asi součást mé práce a tím, že jsem relativně známá, tak lidi mé soukromí zajímá. Člověk se s tím musí poprat,“ svěřila se nám Aneta během focení známé džínové značky, která v Čechách slaví dvacet let fungování.

Aktuálně Aneta chodí s hokejistou Michalem Gulašim. Vzhledem k tomu, že profesionální hokejista pobývá ve Švédsku, kde hraje za klub Södertälje Sportklubb, tak se dvojice ještě neobjevila oficiálně na veřejnosti. Ptali jsme se tedy, kdy páreček uvidíme konečně pohromadě.

„Hraje v zahraničí a vrátí se až příští rok. Já tohle neřeším,“ říká modelka, která nemá problém vyrazit do víru společenského života v doprovodu kamarádů. „On tohle bere a já nepotřebuju na nic tlačit. Až bude nějaká pěkná akce a Michal tady bude, tak spolu třeba někam půjdeme,“ hodila to do outu Vignerová. Partneři nejkrásnější dívky roku 2009 přicházejí a odcházejí, tak snad nebude pozdě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám