Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelky mají to štěstí, že nejsou prací svázané na jedno konkrétní místo a mohou fungovat prakticky po celém světě. Tuto výhodu hodlá využít Aneta Vignerová (36).

Nejkrásnější Češka roku 2009 chodí s hokejistou Michalem Gulašim, který aktuálně hraje za švédský klub Södertälje. Přestože si modelka nemůže stěžovat na nedostatek zakázek v Čechách, tak by se ráda za svým partnerem do Skandinávie přesunula. Aktuálně ji čeká hledání nové zahraniční agentury. „Mám to v hlavě, musím všechno probrat ještě se svou domovskou agenturou,“ svěřila se nám se svými plány Aneta během focení pro známou džínovou značku, která v Čechách slaví dvacet let svého fungování. Nebylo by to poprvé, co by se Aneta přesunula do zahraničí za partnerem. V době, kdy chodila s Tomášem Ujfalušim, pobývala velmi často v tureckém Istanbulu.

Vignerová a Gulaši si zatím zvykají na vztah na dálku a vídají se, jak jen je to možné. „Od doby, co působí v zahraničí, tady už párkrát byl a já jsem ho samozřejmě navštívila. Moc se mi tam líbí, já jsem nikdy ve Skandinávii nebyla a moc se mi tam líbilo,“ říká Miss ČR 2009, která si je vědoma toho, že stávající situaci bude muset řešit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám