Hlavní obsah
Článek

Po téměř dvou měsících konečně vyrazila mezi lidi, na večírek, kde se dala očekávat přítomnost médií. Petra Faltýnová (45) se po rozchodu s Leošem Marešem (47) uzavřela do soukromí, věnovala se jen práci a dceři Adriance. Výjimku udělala, když byla pozvána na oslavu sedmdesátin jednoho z našich nejznámějších plastických chirurgů.

"Pomáhá lidem být krásnější, odstraňuje komplexy a navrací zpět sebevědomí. Chci mu popřát zdraví, lásku a pak už jen to, co si bude přát on sám, protože legendou byl, je a zůstane," pronesla gratulaci Petra, která se na párty dlouho nezdržela, ale ještě jsme ji stihli vyzpovídat, jak se po rozchodu s Leošem cítí a co plánuje do budoucnosti.

Kromě Petry se narozeninové párty Jana Měšťáka účastnila i řada dalších krásek, a to i těch, které zásah plastické chirurgie ještě na vlastní kůži nevyzkoušely, jako je Iva Kubelková (46), Aneta Vignerová (36), Agáta Prachařová (38) nebo Jana Doleželová.

S přítelem Ondřejem Brzobohatým se na skok zastavila i Taťána Kuchařová (36), o jejíž úpravách zevnějšku se jen diskutuje v kuloárech. Nechyběli manželé Adamcovi nebo Rosákovi, oslavenci přišel zahrát virtuóz Jaroslav Svěcený, dort pro něj upekla známá dortová umělkyně Markéta Krajčovičová.

Reklama

Další články

Načítám