Hlavní obsah
Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) sice už promluvila o své nové lásce s hokejistou Michalem Gulašim, do společnosti ho ale stále nebere. "A ani nebudu. Myslím, že by tady ani nebyl. Přišla jsem s kamarádkou a věděla, že tady bude spousta holek z branže, které také přišly ve dvou, s kamarádkami," vysvětlila Aneta na posledním večírku, kde jsme ji potkali.

S minulým přítelem, fotbalistou Michalem Zemanem, se sice občas na párty objevili, ale vedle sebe jsme si jich nikdy nevšimli. "Nikdy jsme se neschovávali, spíš média nevěděla, zda k sobě patříme, nebo ne. Bylo by hloupé říkat partnerovi, aby se schovával někam za roh. Ale musím zhodnotit, zda má smysl ho někam brát," míní modelka.

Ta nepřítomnost muže vyřešila aspoň tím, že vyrazila v pánském outfitu. Tedy vyjma výstřihu. "Ten to právě zženšťuje," smála se Aneta s tím, že jí s modelem opět pomáhal její stylista. "Nemyslím si, že bych neměla svůj styl, vždy jsem ho měla. Ale je pro mne fajn, když se nemusím starat o to, co si vezmu na velké akce. Je to spolupráce k vzájemné spokojenosti," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám