Hlavní obsah
Článek

Nejen díky podobnosti s brazilskou modelkou Adrianou Limou (42) se stala jednou z nejvýraznějších slovenských královen krásy posledního desetiletí. Karolínu Chomistekovou obdivují nejen u našich východních sousedů, ale začínají si jí všímat také v Čechách. Miss Slovensko 2013 nafotila editorial magazínu One, stala se s Anetou Vignerovou (36) tváří kolekce návrháře Kováčika a stále častěji chodí české přehlídky.

Sympatická kráska s kočičíma očima a rozpoznatelným širokým úsměvem je za zájem Čechů velmi ráda, Prahu totiž miluje a velmi ráda ji navštěvuje. „Čechy mám moc ráda a obzvlášť pak Prahu. Tohle město má obrovské kouzlo. Nevím, jestli bych to měla říct, líbí se mi mnohem víc než naše hlavní město Bratislava," říká Karolína, která nevylučuje možnost, že by se do Prahy jednou odstěhovala natrvalo.

Modelka jezdí do našeho hlavního města nejen za prací a zábavou, ale zabydleli se zde také její sourozenci. „Tím, že tady mám sourozence, tady pobývám hodně často," nechala se slyšet modelka, kterou potěšila příležitost předvádět na večírku Fashion TV.

„Lidé spojení s touto televizí jsou většinou moji kamarádi. Tyto akce nepovažuju za práci, ale spíš za prostor na odreagování," říká. Netoužila Karolína někdy po tom, že by se stala také jednou z reportérek, které v zákulisí zpovídají lidi ze světa módy? „Umím si mnoho věcí představit a myslím si, že to musí být zajímavá zkušenost do života," říká. „Nikdy neříkej nikdy. Bylo by fajn mít větší rozhled."

Reklama

Další články

Načítám