Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) si užívá nový vztah s hokejistou Michalem Gulašim. Po Tomáši Ujfalušim a Michalovi Zemanovi si sexy Aneta našla zase sportovce. A zase to bude vztah na dálku. Gulaši je momentálně v angažmá ve Švédsku.

Aneta s partnerem do společnosti doposud nevyrazila, na čtvrteční přehlídku taky přišla s kamarádkou, modelkou Andreou Kabickou. "Já myslím, že je to tady spíš holčičí záležitost. Přehlídky moc kluky ani nebaví, to by muselo být prádlo," usmívala se Aneta, která přiznala, že je velmi šťastná.

"Cítím se velmi dobře, nic jsem nehledala, na nic jsem netlačila, všechno se vyvinulo samo. Jsem spokojená," říká. Sama je překvapená, že poslední roky chodí jen se známými sportovci. "Trošku mě zaráží, že mám zase sportovce, nechápu to sama," uculovala se.

Aneta tak bude opět za svým partnerem cestovat. Tentokrát do Švédska. "Nežijeme spolu, vídáme se. Hraje ve Švédsku, tak to bude zase vztah na dálku. Nikdy jsem tam nebyla, bude to pro mě nová země. Mám práci tady, práce může být i venku, to vůbec není problém. Ale je to na začátku, všechno ukáže čas. Je to teď fajn a uvidíme," uzavřela Vignerová s tím, že nějaké prognózy vztahu jsou předčasné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám